رهاتل
آذری جهرمی:

بدون انتشار متن مصوبه نمی توان درباره ی اینترنت طبقاتی قضاوت کرد

بدون انتشار متن مصوبه نمی توان درباره ی اینترنت طبقاتی قضاوت کرد به گزارش رهاتل، وزیر قبلی ارتباطات، اظهار داشت: «عملکرد و رویکرد دولت در یک سال گذشته، همچون در مطالبی مثل رجیستری و گام اول رفع فیلتر، با طرح اینترنت طبقاتی هم راستا نیست و به نظر نمی رسد رییس جمهور یا دولت اعتقادی به چنین سیاستی داشته باشند.»


به گزارش رهاتل به نقل از خبر آنلاین، محمدجواد آذری جهرمی، وزیر قبلی ارتباطات، در واکنش به حواشی مطرح شده پیرامون اینترنت طبقاتی و مصوبه شورای عالی فضای مجازی به سیتنا اظهار داشت: «تا زمانی که متن مصوبه منتشر نشود، نمی توان قضاوت دقیقی درباره ی آن داشت.»
وی با اشاره به تکذیب رییس جمهور درباره ی وجود چنین مصوبه ای، اضافه کرد: «عملکرد و رویکرد دولت در یک سال گذشته، همچون در مطالبی مثل رجیستری و گام اول رفع فیلتر، با طرح اینترنت طبقاتی هم راستا نیست. به نظر نمی رسد رییس جمهور یا دولت اعتقادی به چنین سیاستی داشته باشند.»
آذری جهرمی همین طور تاکید کرد: «رئیس شورا وجود چنین مصوبه ای را رد کرده است.»
او در آخر اشاره کرد: «بهتر است در احترام به افکار عمومی و برای اطمینان بخشی بیشتر، متن مصوبه منتشر شود.»



منبع:

1404/04/27
13:44:56
5.0 / 5
175
تگهای خبر: آنلاین , اینترنت , فضای مجازی , مجازی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان رهاتل در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب رهاتل
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

RahaTel
rahatel.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رهاتل محفوظ است

رهاتل

مخابرات و ارتباطات

رهاتل: نبض تپنده دنیای ارتباطات و فناوری از دنیای موبایل و اینترنت گرفته تا آخرین دستاوردها در عرصه مخابرات