دستغیب:
وزارت ارتباطات از توان بخش خصوصی در امور غیرحاکمیتی استفاده کند
به گزارش رهاتل، رییس دیوان محاسبات کشور در دیدار وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باید از ظرفیت سرمایه گذاری و مشارکت بخش خصوصی بهره ببرد.
به گزارش رهاتل به نقل از مهر، سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با حاضرشدن در دیوان محاسبات کشور، با احمدرضا دستغیب، رئیس دیوان محاسبات ملاقات و گفتگو کرد.
در این دیدار دستغیب با تأکید بر ایجاد تحول و ارتقاء راندمان در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، اضافه کرد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باید از ظرفیت سرمایه گذاری و مشارکت بخش خصوصی بهره ببرد و با ارتقاء الگوی مدل اقتصادی مبحث بند (الف) ماده (۶۵) قانون برنامه هفتم پیشرفت، زمینه را برای اتصال به شبکه ملی اطلاعات از راه شبکه دسترسی مبتنی بر تار (فیبر نوری) فراهم آورد.
در این جلسه، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن تشکر از رویکرد پیشگیرانه رئیس کل دیوان محاسبات، خواهان مساعدت این نهاد نظارتی در امتداد تحقق اهداف توسعه شبکه ملی اطلاعات و اقتصاد رقومی (دیجیتال) شد.
گفتنی است، در این نشست موارد در رابطه با موانع و مشکلات اجرایی در توسعه شبکه ملی و اقتصاد رقومی مطرح و مورد بررسی قرار گرفت. بطور خلاصه شایان ذکر است که در این جلسه موارد در ارتباط با موانع و مشکلات اجرائی در توسعه شبکه ملی و اقتصاد رقومی مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان رهاتل در مورد این مطلب