رهاتل
بیل گیتس:

همه دولت های جهان عقب تر از هوش مصنوعی هستند

همه دولت های جهان عقب تر از هوش مصنوعی هستند

به گزارش رهاتل، بیل گیتس بنیانگذار مایکروسافت در مصاحبه ای اظهار نمود هیچ دولتی در دنیا آماده تغییراتی نیست که هوش مصنوعی در اجتماع به وجود می آورد. همینطور وی در رابطه با ریسک های پیش رو اخطار داد.


به گزارش رهاتل به نقل از رویترز، هم بنیانگذار مایکروسافت تا این اواخر در رابطه با هوش مصنوعی خوش بین بود اما حالا موضع خویش را تغییر داده و نسبت به تهدید آن برای مشاغل اخطار داده و نگران حملات و خطرات هم نشین هوش مصنوعی است.
او در این زمینه اظهار داشت: تصور نمی کنم هیچ دولتی در جهان به اندازه ای کافی در این زمینه دقت کرده باشد. گیتس در ادامه افزود اگر این فناوری به درستی مدیریت شود و به صورت مساوی دسترسی به آن فراهم گردد، پتانسیل زیادی برای مساعدت با فقرا دارد.
این درحالی است که بنیاد بیل گیتس هم اعلام نموده حداقل یک میلیارددلار در دو سال آینده برای بسط دسترسی به هوش مصنوعی هزینه می کند. گیتس از مدتی نگرانی هایش را با رهبران جهان همچون دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به اشتراک گذاشته و تصمیم دارد با شی جین پینگ رئیس جمهوری چین هم دیدار کند.
وی در ادامه اظهار داشت: دولت بسیار عقب تر از این تکنولوژی هستند.
اما بنیانگذار مایکروسافت با وجود نگرانی هایش امیدوار است هوش مصنوعی بتواند شکاف بین فقیر و غنی را پر کند و نه این که آنرا بیشتر کند.

1405/06/24
11:39:17
5.0 / 5
5
تگهای خبر: تكنولوژی , رئیس , فناوری , مایكروسافت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان رهاتل در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب رهاتل
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

RahaTel
rahatel.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رهاتل محفوظ است

رهاتل

مخابرات و ارتباطات

رهاتل: نبض تپنده دنیای ارتباطات و فناوری از دنیای موبایل و اینترنت گرفته تا آخرین دستاوردها در عرصه مخابرات