رهاتل

خودرو های برقی باید با تاخیر حرکت کنند؟

خودرو های برقی باید با تاخیر حرکت کنند؟ رهاتل: گویی چین در نظر دارد تا کمی از هیجان خودرو های برقی بکاهد. در صورتیکه خیلی از خودرو های الکتریکی امروزی می توانند در چند ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برسند، قانون گذاران چینی می خواهند از این شتاب موشکی جلوگیری نمایند.


امیرمسعود عابدین: سال های اخیر، خودرو های الکتریکی تصویری تازه از شتاب و عملکرد ساخته اند. از سدان های خانوادگی تا کراس اوورهای جمع وجور، تقریباً همه می توانند رکوردهایی ثبت کنند که زمانی فقط برای سوپراسپرت ها ممکن بود. اما همین شتاب گرفتن های آنی، حالا موجب نگرانی نهادهای ایمنی چین شده است. دولت این کشور اعتقاد دارد که چنین شتاب گیری هایی، در ترافیک های شهری می تواند خطرناک باشد و در نظر دارد کنترل بیشتری بر رفتار این خودرو ها اعمال نماید.
جزییات قانون تازه؛ خداحافظی با شتاب ترسناک! بر طبق گزارش carscoops، طبق پیشنویس استاندارد جدیدی با عنوان «مشخصات فنی وسایل نقلیه موتوری فعال در جاده ها»، تمامی خودرو های سواری بعد از هر بار روشن شدن باید در حالتی قرار بگیرند که زمان رسیدن به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت، حداقل پنج ثانیه یا بیشتر باشد.
این قانون خصوصاً برای خودرو های الکتریکی که بطور معمول شتابی خیره کننده دارند، محدودکننده خواهد بود. البته رانندگان می توانند حالت سریع تر را انتخاب کنند، اما هر بار بعد از روشن کردن خودرو باید این کار را بصورت دستی انجام دهند؛ یعنی هیچ شتاب خودکاری در حالت عادی وجود نخواهد داشت.
در حقیقت، این حالت شبیه به حالت Eco در خیلی از خودرو های برقی است؛ حالتی که با کاهش توان خروجی موتور، مصرف انرژی را پایین می آورد و حالا احتمالاً برای کنترل رفتار رانندگان هم به کار خواهد رفت.
کدام خودرو ها بیشتر لطمه می بینند؟
اگر این قانون تصویب شود، تقریباً تمام خودرو های سریع چینی و خارجی در این کشور تحت الشعاع قرار می گیرند. مدل هایی مانند:
شیائومی SU۷ اولترا با شتاب ۱٫۹۸ ثانیه
زیکر ۰۰۱ FR با شتاب ۲٫۰۲ ثانیه
تسلا مدل S پلد با شتاب ۲٫۱ ثانیه
بی وای دی یانگ وانگ U۹ با شتاب ۲٫۳۶ ثانیه
همگی مجبور خواهند بود بعد از استارت، مدتی صبر کنند تا از صفر تا صد را قانونی طی کنند! این قانون شامل همه خودرو های سواری می شود (چه برقی، چه بنزینی)؛ اما در عمل بیشترین تاثیر را روی خودرو های برقی پرقدرت خواهد داشت.
قانون گذاری در راه درست یا کنترل بالاتر از حد؟ منتقدان می گویند که این تصمیم ممکنست هیجان رانندگی و رقابت خودروسازان چینی را کم کند. خیلی از برندهای داخلی در چند سال اخیر با اتکا به عملکرد اعجاب انگیز خودرو های برقی خود، بازار را متحول کرده اند. محدود کردن شتاب اولیه می تواند برای مشتریانی که سرعت را قسمتی از هویت خودرو می دانند، دلسردکننده باشد.
از طرفی، مدافعان این طرح می گویند که ایمنی در اولویت است. به نقل از آنها، خیلی از رانندگان تازه کار نمی توانند شتاب ناگهانی خودرو های برقی را کنترل کنند و این مورد به تصادفات شهری منجر می شود.
1404/08/23
10:51:24
5.0 / 5
15
تگهای خبر: استاندارد , مشتری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان رهاتل در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب رهاتل
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۱
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

RahaTel
rahatel.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رهاتل محفوظ است

رهاتل

مخابرات و ارتباطات

رهاتل: نبض تپنده دنیای ارتباطات و فناوری از دنیای موبایل و اینترنت گرفته تا آخرین دستاوردها در عرصه مخابرات