رهاتل
فیروزآبادی در پاسخ به مهر؛

اینستاگرام باید در ایران نماینده داشته باشد

اینستاگرام باید در ایران نماینده داشته باشد به گزارش رهاتل دبیر شورای فضای مجازی با اشاره به اینكه طبق مصوبه تمامی شبكه های اجتماعی دارای بیشتر از یك میلیون كاربر باید در كشور نماینده داشته باشند، اظهار داشت: این مورد شامل شبكه اجتماعی اینستاگرام هم می گردد.



به گزارش رهاتل به نقل از مهر، ابوالحسن فیروزآبادی در مراسم «افتتاح مركز نوآوری و شتابدهی رسانه ای كسب و كارهای دیجیتالی توسكا» در جمع خبرنگاران در مورد اجبار شبكه های پیام رسان خارجی جهت راه اندازی نمایندگی در ایران تصریح كرد: طبق مصوبه شورای عالی فضای مجازی، پیام رسان های خارجی كه بیشتر از یك میلیون كاربر در ایران دارند، باید در داخل كشور نماینده داشته باشند.
وی افزود: این قوانین در اروپا هم وجود دارد و پیام رسان ها حق ندارند اطلاعات مردم اروپا را خارج كنند. بر این اساس در ایران هم پیام رسان های خارجی نباید حق خروج اطلاعات مردم از كشور را داشته باشند.
رئیس مركز ملی فضای مجازی در پاسخ به سؤال خبرنگار مهر اظهار داشت: در این مصوبه در تعریف پیام رسان ها، شبكه های اجتماعی هم شامل می شوند؛ از این رو شبكه اجتماعی اینستاگرام هم باید در كشور نماینده پاسخگو داشته باشد و اطلاعات شهروندان را از كشور خارج نكند.
فیروزآبادی خاطرنشان كرد: این مورد سیاست ما است و اینكه اجرای این سیاست در چه مرحله ای است، مبحث دیگری است.
وی با اشاره به فعالیت شبكه های پیام رسان هاتگرام و طلاگرام هم اظهار داشت: ما معتقدیم كه پلت فرم های اطلاعاتی، رسانه ای، بهداشتی، آموزشی، تجارتی و پولی و بانكی باید در كشور بومی شود چون كه آینده مرزهای مجازی را این پلت فرم ها تعیین می كنند و برای توسعه آن، سیاست های مشخصی را تدوین كرده ایم.
وی با اشاره به پلت فرم رسانه ای كه شامل پیام رسان های موبایل می شوند، تصریح كرد: از این پلت فرم بالغ بر ۵۰ میلیون نفر در كشور استفاده می نمایند و اولویت ما این است كه این پلت فرم ها در كشور ملی شوند و با حركتی كه آغاز كرده ایم، امیدواریم تا سال آینده به نقاط خوبی در این زمینه دست پیدا نماییم.
دبیر شورای عالی فضای مجازی اظهار داشت: از آنجایی كه بخش بزرگی از جامعه از پیام رسان های موبایلی استفاده می نمایند، سیاست شورای عالی فضای مجازی، تدوین سندی برای تقویت این پیام رسان ها بود و بر مبنای آن در دوران گذار از پیام رسان خارجی به پیام رسان بومی، به دو پیام رسان هاتگرام و طلاگرام بعنوان پیام رسان واسط، مهلتی داده شد تا به خودكفایی برسند؛ همان سیاستی كه در صنایع مونتاژ حاكم است.
فیروزآبادی اضافه كرد: بر این اساس قرار بود تا آخر آذر ماه این دو پیام رسان به خودكفایی برسند و ما پس از این تاریخ، سیاست حمایتی مان را از آنها قطع خواهیم كرد.
وی در پاسخ به این سؤال كه آیا این دو پیام رسان پس از این تاریخ مسدود می شوند؟ اظهار داشت: پیام رسان مسدود نمی گردد بلكه باید بتواند مستقل از تلگرام به فعالیت خود ادامه دهد.
فیروزآبادی درباره عملكرد وزارت ارتباطات در مورد پشتیبانی از پیام رسان های بومی و اختلافی كه الان این وزارتخانه با سازمان صدا و سیما وجود دارد، اظهار داشت: جنگ بین وزارت ارتباطات و سازمان صدا و سیما به نفع هیچ كس نیست و توسعه پلت فرم های بومی و استقلال آنها، باید با همت و مشاركت تمامی دست اندركاران این بخش صورت گیرد و این گونه دعواها به ضرر مردم است.
وی درباره مصوبه ساماندهی پیام رسان های بومی كه در كمیسیون فرهنگی مجلس در دست بررسی می باشد و موازی كاری آن با مصوبه شورای عالی فضای مجازی اظهار داشت: باید ببینیم كه مجلس در این زمینه چه تصمیمی می گیرد اما ما از اینكه سه قوه مجریه، مقننه و قضاییه در حوزه فضای مجازی فعال شوند، استقبال می نماییم.
دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به راه اندازی مركز نوآوری و شتابدهی كسب و كارهای دیجیتالی، بر ضرورت توسعه این بخش تاكید كرد و اضافه كرد: كسب و كارهای نو مستقل از فشارهای بین المللی، می توانند به فعالیت خود ادامه دهند و تاكید رئیس جمهور هم بر توسعه كسب و كار و اقتصاد دیجیتالی است.
وی اظهار داشت: این مركز با هدف پشتیبانی از استارت آپ ها و تبدیل آنها به شركت های متوسط و بزرگ، به راه افتاده است.
فیروزآبادی با اشاره به اینكه زنجیره اقتصاد دیجیتال، همگرا نیست، اظهار داشت: در این حوزه باید به سمتی برویم كه رابطه بخش خصوصی با دولت مشخص شود و در نهایت به سالم سازی زنجیره اقتصاد دیجیتال برسیم.
دبیر شورای عالی فضای مجازی تصریح كرد: الان در این بخش شاهد عدم توازن و تناسب هستیم به نحوی كه هنوز به سهم یك درصدی از درآمد ICT دنیا نرسیده ایم و این بخش نیازمند توسعه است. همینطور ۶۲ درصد از اقتصاد بخش ICT در كشور را اپراتورها در اختیار دارند كه این رقم باید به ۳۲ درصد برسد و فعالیت های استارت آپی جایگزین این بازار شود.

1397/09/11
19:00:22
5.0 / 5
4549
تگهای خبر: اپراتور , دیجیتال , شبكه اجتماعی , فضای مجازی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۵
RahaTel
rahatel.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رهاتل محفوظ است

رهاتل

مخابرات و ارتباطات