رهاتل

فروش اطلاعات كاربران موبایل با یك حفره امنیتی

فروش اطلاعات كاربران موبایل با یك حفره امنیتی رهاتل: بر مبنای اعلام یك دانشجوی علوم كامپیوتر، اطلاعات مربوط به مكان جغرافیایی كاربران گوشیهای هوشمند تحت تاثیر یك حفره امنیتی موجود در وب سایت شركت LocationSmart افشا شده است.



به گزارش رهاتل به نقل از ایسنا، به نقل از وب سایت phonearena، این روزها كه بازار صدمه پذیری و ضعف های كامپیوتری به شدت رونق گرفته و اطلاعات شخصی كاربران را تهدید می كند، شركت های توسعه دهنده و غول های تكنولوژی بسیاری هم به دنبال مرتفع ساختن این موانع و مشكلات سایبری هستند و در این راستا نسخه های به روزرسانی جدیدی را منتشر می كنند.

شركت LocationSmart مستقر در شهر سان دیاگو، با استفاده از یك صدمه پذیری و ضعف امنیتی موجود بر روی وب سایت خود توانسته است به لوكیشن یا مكان جغرافیایی كاربران گوشیهای هوشمندی كه از اپراتورهای ورایزن، تی – موبایل، اسپرینت و AT&T تهیه و خریداری شده بودند، دسترسی پیدا كند.

این دانشجوی فعال در زمینه امنیت سایبری و علوم كامپیوتر كه رابرت شیائو نام دارد، مدعی شده كه وب سایت شركت مذكور با صدمه پذیری و حفره امنیتی كه داشته است، توانسته حریم شخصی كاربران گوشیهای هوشمند را نقض كرده و به اطلاعات خصوصی آن ها دسترسی یابد. به قول وی، این اطلاعات مربوط به مكان جغرافیایی تا مسافت چندین كیلومتری كاربران قابل دسترسی، مشاهده و ردیابی بوده است.

سوالی كه ممكن است برای خیلی از مردم در اینجا پیش بیاید آن است كه دلیل سوءاستفاده برخی شركت ها نظیر LocationSmart از اطلاعات مردم چیست؟

در پاسخ به این سوال باید اظهار داشت كه كارشناسان فعال در این حوزه بر این باورند یكی از این دلایل می تواند فروش مكان جغرافیایی كاربران به شركت ها و سازمان هایی باشد كه می خواهند آنها را ردیابی كنند. كه این امر بیشتر به نظر می رسد به درد نهادهای امنیتی و اطلاعاتی بخورد كه به دنبال افراد می گردند.

یكی دیگر از این دلایل می تواند فروش اطلاعات كاربران نظیر مكان جغرافیایی شان به شركت های تبلیغاتی برای ارسال پیامك و ایمیل های در رابطه با محل زندگی و كار آنها باشد كه این احتمال هم بسیار قوی بوده و باعث درآمدزایی و سودآوری بسیار زیادی برای این شركت می گردد.
مدت هاست كه ضعف ها و حفره های امنیتی اسپكتر و ملت داون كشف شده در پردازنده های تولید شده توسط شركت اینتل كه از سال ۱۹۹۵ به بعد وجود داشته و سبب شده هكرها به اطلاعات ذخیره شده برروی حافظه كامپیوتر ها دسترسی پیدا كنند، مورد بحث های فراوانی قرار گرفته است.
این ضعف ها به هكرها اجازه می داد علاوه بر سرقت كلمات و رمز عبور كاربران، تمامی اطلاعات ذخیره شده موجود بر حافظه، پردازنده كامپیوتر و گوشیهای همراه را به سرقت برده و از آن سوءاستفاده كنند و این سطح از دسترسی باعث می شد به تراشه های دیگری همچون ای ام دی و ای آر ام هم دسترسی یابند.




1397/02/30
15:04:52
5.0 / 5
4985
تگهای خبر: سایبر , سایت , كاربر , كامپیوتر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
RahaTel
rahatel.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رهاتل محفوظ است

رهاتل

مخابرات و ارتباطات